keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Syntymäpäiväjuhlat



























































Viimeviikolla juhlittiin myös poikani 3-vuotissynttäreitä. Ilmapalloja puhalleltiin ja pompomeja ripusteltiin. Kyseiset hommat taisivat kylläkin tehdä poikani mahtavat kummit, minä vastasin vain hankintapuolesta. Viirin askartelin pojan kanssa jo aiemmin viikolla Tigerista hankituista kolmiokartongeista ja koristeteipeistä. Pompomit ovat muuten Ikean uudelta paperiosastolta, tykkään niistä kovasti! Muut järjestelyt tehtiin parjantai-iltana ja lauantai-aamuna. Emmekä olisi kyllä selvinneet ilman ihanien kummien apua, yhdessä saatiin järjestettyä pojalle hienosti onnistuneet juhlat. Täytyy muuten muistaa mainita myös mieheni, joka vastasi siivouspuolesta ja perjantai-illan muonituksesta :) Syntymäpäivien kohokohta taisi olla merirosvolaivakakku, sekin kummien kunnianhimoinen luomus! Kiitos Tommi, Lasse, Kalle ja Lotta <3

-maiju



4 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle :)
    Siis aivan mielettömän huikea kakku! Siinä näkyy rakkaus <3

    ilona

    VastaaPoista
  2. Onnea on kun on kummeja ja muita tärkeitä pienen ihmisen elämässä! Kiva kun tulit vierailulle! Tervetuloa uudelleenkin :)

    VastaaPoista
  3. Mahtava kakku! Meidän 6 vee tykkäisi ihan takuulla myös! Niin, ja myöhästyneet onnittelut 3-vuotiaalle:)!

    VastaaPoista
  4. Voi kiitoksia :) Jostain syystä nuo merirosvojutut kiehtovat pieniä poikia kun 3-vuotiaskin osasi itse toivoa sellaista kakkua :)

    VastaaPoista