keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pallot häkkiin



















































Meidän taloyhtiön pyörävarastoon ilmestyi kesällä kierrätyshylly. Jossain vaiheessa sinne ilmestyi häkki. Monta kuukautta katselin häkkiä hyllyssä, kun se oli niin hauskan näköinen ja mietin mihin sitä voisi käyttää. Yhtenä päivänä välähti, että häkistähän saa hauskan säilytyskorin kun sen kääntää pystyyn. Nyt se on saanut sisällensä pojan pallokokoelman ja kököttää meidän olkkarissa, joka toimii hyvin usein myös pelikenttänä.

-maiju

 

2 kommenttia:

  1. Mahtava idea! Ihan niin kuin se olisi tuohon tarkoitettukin. Ja mahtava idea on myös tuo taloyhtiön kierrätyshylly. Monesti nurkissa pyörii jotain itselle turhaa, joka saattaa olla jollekin toiselle aarre. Ja uusi koti tavaralle voikin löytyä lähempää kuin arvaisikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen tässä miettinyt, että onkohan tuo sittenkin oikeastikin joku säilytyskori, kun tuntuu niin kätevältä. Hyllyssä se tosiaan oli vaakatasossa ja näytti ihan jonkun eläimen häkiltä, mutta minkä eläimen se voisi olla ? :) Vaikea sanoa, no joka tapauksessa on kyllä huippu tuo meidän kierrätyshylly. On sieltä löytynyt jo yksi toinenkin hauska juttu, mutta siitä varmaan tulee joskus oma postauksensa. On sinne meidänkin kamaa kannettu ja uuteen kotiin ovat päässeet :)

      Poista