perjantai 12. heinäkuuta 2013

Lomaesimakua Berliinistä


 
 
 
   

Tavaksi muodostunut jokavuotinen Berliinin reissu toteutui taas, mutta poikkeuksellisesti kesällä. Ihanaa oli ja superlämpimät kelit. Yleensä olen tottunut tallaamaan kaupungin katuja kaatosateessa talvisaikaan.  Berliini on valtavan huippukaupunki ja jaksan aina vain lähteä sinne uudelleen. Tuntuu, että jokaisella kerralla näkee niin paljon uutta ja kiinnostavaa!!!!

Majoituimme Charlottenburgissa ja hotelli oli hieno ja edullinen, liekö mahdollista, vanhassa rakennuksessa ihan Ku'dammin pääkadun varressa.

Ensimmäisenä päivänä lähdettiin käymään Potsdamer Platzilla tsekkaamassa Sony Center ja syömässä huipussa Kengururavintolassa sekä tietysti Arkaden-ostarilla.

 Toinen päivä alkoi ihanalla aamupalalla, jonka jälkeen suuntasimme oikein turisteina sightseenille kiertämään kaikki päänähtävyydet. Kuvia olisi valtavasti, mutta tässä nyt pari mm. Television Towerista, Berliinin muurista ja Brandeburgin portilta.  Alexanderplatzilla nähtiin Eccon kenkänäytös. Mallit laskeutuivat vaijereilla Berliinin korkeimman hotellin Park Inn:in seinää alas tanssien, oli aika mageeta!!

Viininmaistelua, olusia ja purtavaa kuului tietysti jokaiseen iltaan, nam, herkkusuille Berliini on täynnä kaikkea=). Pongasin myös mun unelmien auton josta piti napata kuva, Chevrolet Camaro, nice! ;)

Pistäydyimme reissulla myös aivan kaupungin keskellä olevassa valtavassa upeassa eläintarhassa. Supereläinrakkaana ihmisenä, viihdyin siellä tunnin jos toisenkin, lempparinäky taisi olla vauvakirahvi jättipitkine silmäripsineen.

Viimosena iltana täytyi vielä testata naapuriravintola Hard Rock Cafen menu. <3

Huippureissu, ja nyt oikeaa kesälomaa odotellessa!

- niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti