keskiviikko 14. elokuuta 2013

M/S Viking Grace

Puolitoista viikkoa arkea takana ja nyt oli aika katsoa lomakuvia läpi. Monen muun lapsiperheen tavoin kesälomareissumme sijoittui  ruotsinlaivalle, vaikka olen jo monta kertaa vannonut en enää koskaan mene laivalla Ruotsiin vaan jatkossa käytän lentokonetta. Jotenkin lapsuuden ja nuoruuden jälkeen laivareissuista on kadonnut se hohto. Poikamme on tietysti ollut laivamatkoista iki-onnellinen ja me vanhemmat taas tykkäämme Tukholmasta kovasti. Niinpä matkakohteeksi valikoitui lyhyelle lomallemme Päivä Tukholmassa -risteily. Tällä kertaa olin kuitenkin pitänyt huolen siitä, että itsekin nauttisin laivamatkasta jonkin verran. Halusin nimittäin nähdä uuden M/S Viking Gracen, jonka sisustuksen on pääosin suunnitellut dSign Vertti Kivi & Co:n suunnittelijatiimi. Ja upeahan se oli! Kävin yöllä itsekseni sisustuskierroksella ja toinen toistaan upeampia tiloja avautui eteeni. Oli myös mahtava nähdä tilat tyhjinä, näin pystyi tutkimaan sisustusta tarkemmin ja sai myös valokuvattua paremmin. Harmillista oli että laiva lähti Turusta kovin myöhään ja oli perillä Tukholmassa hyvin aikaisin, joten laivalla olemisen aika jäi melko lyhyeksi. Tällä laivalla olisin mieluusti kierrellyt vähän enemmänkin. Kaikkia tiloja en siis päässyt näkemään ja olisi ollut kiva nähdä laiva myös päiväsaikaan, tilojen kun mainostetaan muuttuvan vuorokauden aikojen mukaan. Takaisin tulimmekin niillä perinteisillä "viikkareilla", joista ei varmaan tarvitse enempää mainita :)

-maiju2 kommenttia:

  1. Kyllä on tosiaan kiva piristys viikkarin valikoimaan tämä Grace. Hyviä kuvia olet päässyt napsimaan, ihmettelinkin miten siellä on noin tyhjää ja rauhallista. Hyvä idea kuvata yöllä, kun on tilaa :) Ja yksi hyvä vaihtoehto on viipyä Tukholmassa vaikkapa yö tai kaksi niin voi tulla takaisin päin Gracen aamulähdöllä ;) Se on tosiaan aika kiva myös päivänvalossa.

    VastaaPoista
  2. Näin minäkin ajattelin, että ensi kerralla täytyy olla hotellissa yötä ja tulla sitten päivällä takaisin. En kyllä vastustele yhtään lisäaikaa Tukholmassa :)

    VastaaPoista