torstai 13. helmikuuta 2014

Mökki tuli taloon

Kävimme Niinan kanssa jokin aika sitten asiakkaamme toimitilassa palaveeraamassa. Asiakaamme esitteli samalla leikkimökkiä, jonka hän on suunnitellut omille lapsilleen. Ajattelin heti tietysti omaa poikaani, kuinka innoissaan hän mökistä olisi. Ja minusta mökki on myös huippuhauskan näköinen! 

Muutaman viikon mökki kummitteli mielessäni ja yritin kovasti miettiä mahtuisiko meille sellainen. Kun asiakkaamme tarjoutui lahjoittamaan meille oman mökin, en voinut enää vastustaa ja niinpä meillä on nyt olkkarissa leikkimökki :) Mielestäni se sopii olohuoneeseen yllättävän hyvin! Mökkiin siirrettin pojan huoneesta Brio-hella ja ruoanlaittovälineet. Siellä on nyt pidetty jäätelö- ja nakkikioskia vuorotellen.

Mökin voi halutessaan purkaa välillä osiin ja laittaa kätevässä säilytyslaatikossaan vaikka sängyn alle. Se on valmistettu täysin kierrätettävästä Eco Board -levystä. Valitettavasti mökki ei ole ainakaan toistaiseksi sarjatuotannossa. Toivottavasti tulevaisuudessa! Sitä odotellessa mökkejä voi kuitenkin tiedustella täältä.

-maiju

Mökin suunnittelu ja valmistus: Juha Hepokorpi / Happy Print Oy

2 kommenttia:

  1. Mukavan rauhallinen tunnelma olohuoneessa. Mikä tuo taulu on seinällä?

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Taulu on tehty Marimekon kankaasta. En muista kankaan nimeä, eikä taida olla enää tuotannossa. On muistaakseni Maija Louekarin kuosi.

    VastaaPoista