tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kukkaniitty maljakossa

Luonto näyttää nyt parhainta väriloistoaan. Jos omaa kotia ei voi siirtää niityn keskelle, niin onneksi palan kukkaniittyä voi tuoda olohuoneeseen piristykseksi. Lupiinit ovat varma merkki kesästä, ja niitä tuntuu kasvavan joka puolella.

Kävin keräämässä suuria ja näyttäviä lupiineja kotiini. Lempivärini kukissa on valkoinen, mutta läheisellä niityllä kasvaa vaan sinisävyisiä lupiineja. Mutta, toisaalta värikkäät kukat ovat takuuvarma piristysruiske vaaleaan kotiin.
Koska lupiinit ovat niin isoja ja massiivisia, asetin kukat isoon lasipurkkiin, joka varmasti pysyy pystyssä eikä keikahda kukkien painosta. Keräsin myös pienen kimpun siroja keltaisia kukkia piristämään tummaa lipastoa. Kaapin pohjalta löysin vanhan nätin lasipullon, joka on kuin suunniteltu pienille kukille. Pakko tunnustaa...en omista edes montaa maljakkoa, koska omat lempparimaljakot ovat aina vanhoja pulloja ja purkkeja.

Olisin halunnut kerätä vielä enemmän eri luonnonkukkia kotiini, esimerkiksi parvekkeelleni, mutta Suomen kesä pääsi yllättämään jälleen ja järjesti kunnon vesisateen kesken kaiken. Ei auttanut muuta kuin polkea äkkiä kotiin sateensuojaan. :)


Kukkarikasta kesää!

-Tuulia
Laine -riippuvalaisin tilaustyönä, Piia Halmetoja

Pipo! -jalkavalaisin tilaustyönä, Tuulia Soipio/Suunnittelutoimisto Muotoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti