perjantai 22. marraskuuta 2013

Perjantaibiisi: Siideripissis


Jeeee, eilen rapsahti rikki 10 000 käyntikertaa pikkuruisessa blogissamme. Loka-marraskuun aikana olemme myös triplanneet rekisteröityneiden lukijoiden määrän kolmesta henkilöstä yhdeksään :) No luulenpa, että nämä yhdeksän ihanaa ihmistä eivät ole tuota 10 000 kertaa täällä käyneet vaan kyllä täällä muitakin on käynyt :) Kannustan siis kaikkia liittymään lukijaksi! Myös kommentit ilahduttavat mieltä aina valtavasti!

Tänään tulee viimeinen jakso Vain Elämää -sarjan toista tuotantokautta. Se on tälläkin kertaa ollut minulle aivan loistava työviikon nollaushetki. Meillä on perjantaisin saunavuoro ja pizzapäivä. Saunan jälkeen on huippua heittäytyä sohvalle katsomaan tätä hyvän mielen ohjelmaa ja syödä itse tehtyä pizzaa. Ajattelin ensin valita perjantaibiisiksi viime perjantaina esitetyn Jukka Pojan version Lautalla -kappaleesta, mutta kaipasin tähän tilanteeseen jotakin hilpeämpää. Tässä siis Pauli Hanhiniemen versio Jukka Pojan kappaleesta Siideripissis. Tätä ei voi kuunnella naama väärinpäin :) Ehkä minäkin olen tänä iltana sen verran siideripissis, että otan saunan jälkeen yhden Magnersin pizzan kyytipojaksi :) 

Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!

-maiju

2 kommenttia:

  1. Miten ihanan hyväntuulinen perjantai-postaus! Ja perjantai-biisi :) Meillä on samat työviikon nollaus rutiinit - toimii :) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Kyllä vaan toimi tälläkin kertaa nämä rutiinit :)

      Poista