perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulun värit


Viimeistä työpäivää viedään ja sitten koittaa ansaittu loma! Jouluvalmisteluiden parissa on illat venyneet yömyöhään, koska esimerkiksi paketointihommat täytyy aloittaa vasta kun poika on mennyt nukkumaan. Tänä vuonna suurin osa paketeista on saanut mustan, valkoisen ja tummanvihreän sävyiset kääreet ja nauhat ovat tummanpunaisia ja -vihreitä. Eli aika perinteisillä joulun väreillä mennään tällä kertaa. 

Pieniä joulumuistamisia on tullut postissa niin töihin kuin kotiin ja ne totta kai ilahduttavat mieltä! Entiset työnantajani Ulla ja Mattias lähettävät aina erityisen hauskoja ja kekseliäitä joulukortteja. Tällä kertaa kortin välissä oli hauska pahvinen JOULUA -koriste. 

Muutama viikko sitten sain valmiiksi suuren rengashuivin, josta olen valtavan ylpeä. Tämä on yksi harvoja käsitöitä, jonka olen saanut valmiiksi :) Punaisen langan joukossa on heijastinlankaa. Ihan hauska idea, mutta en ole ihan vakuuttunut sen toimivuudesta. No joka tapauksessa pidän tällä hetkellä kovasti tuosta väristä ja se sopii hyvin kenkieni sävyyn sekä suureen viikonloppulaukkuun, jonka löysin syksyllä kirpparilta. Tämä on taas sellainen löytö, joka muutama vuosi sitten olisi näyttänyt aivan karmivalta, mutta nyt jostain syystä pidän kuosista kovasti! Tämäkin laukku täyttyy illalla oloasuista, villasukista ja hiukan juhlavammastakin vaatteesta. Joululoma voi alkaa! Sen kunniaksi ihana jouluinen perjantaibiisi!

-maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti